Asigurarea de calatorie, in dezbatere la RFI

rfi_nou_100.gif

Situatia creata recent de anularea zborurilor in toata Europa din cauza eruptiei vulcanului din Islanda a creat un context favorabil dezbaterilor despre asigurarea de calatorie. Astfel, in cadrul emisiunii Ora de Risc de astazi, realizata de RFI in parteneriat cu portalul www.1asig.ro, se va discuta despre rolul asigurarii de calatorie. Invitat al acestei editii este Nicolae MUSAT, Director General al companiei CITY Insurance.

In cadrul emisiunii vor fi abordate subiecte legate de riscurile care pot fi acoperite de asigurarea de calatorie si excluderile politelor de acest tip, de conditiile pentru incheierea unei astfel de asigurari si conditiile in care aceasta acopera sau nu anularea unei calatorii.

Subiectul este cu atat mai important cu cat se apropie perioada concediilor de vara, cand multi romani pleaca in vacanta in strainatate. De regula, asigurarea de calatorie este privita ca un element al pachetului de servicii oferit de agentiile de turism. Cu toate acestea, este bine ca fiecare client sa cunoasca bine clauzele din polita de asigurare, pentru a cunoaste ce riscuri sunt acoperite si in ce conditii, mai ales cand este vorba si de practicarea unor sporturi extreme.

Va invitam la Ora de Risc de astazi, pentru a afla ce trebuie sa faceti pentru a fi siguri ca veti avea o calatorie reusita. Emisiunile dedicate subiectelor de asigurari si pensii private pot fi audiate la RFI, pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau prin intermediul Internetului, accesand site-ul www.rfi.ro.