ASTOP si-a crescut intermedierile cu 36% fata de 2009 | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

ASTOP si-a crescut intermedierile cu 36% fata de 2009

Bani in plus

In 2010, ASTOP Broker de Asigurare si-a majorat volumul de prime intermediate cu 36% fata de anul anterior, pana la 21,77 mil. lei, principala crestere fiind inregistrata pe clasa RCA. Astfel, politele de tip RCA si CASCO au detinut cea mai mare pondere in intermedieri, reprezentand peste 90% din total, urmate de asigurarile de proprietati si cele de viata.

Asigurarile de raspundere civila auto au consemnat cea mai importanta crestere in portofoliul ASTOP, de 46%, in timp ce politele CASCO au inregistrat o usoara scadere, de 7%, fata de anul anterior.

Judetul Bihor a ramas cea mai importanta zona din punct de vedere al primelor intermediate, cu aproape 70% din total, fiind urmat de Maramures (8%), Cluj (4,6%) si Timis (4,3%). Alte regiuni unde ASTOP isi desfasoara activitatea sunt Hunedoara, Alba, Constanta, Bucuresti si Mures.

In ceea ce priveste principalele obiective pentru anul 2011, ASTOP vizeaza deschiderea mai multor sucursale, emiterea si in sistemul xGate a politelor facultative, precum si implementarea ISO 9001:2008.