ASTRA lanseaza asigurarea de viata cu acumulare de capital TEZAUR PROTECT PLUS

Sigla Astra

Compania ASTRA Asigurari lanseaza produsul Tezaur Protect Plus cu suma asigurata garantata la finalul contractului si cu emitere pe loc a politei de asigurare. Clientii obtin prin aceasta asigurare, atat acumulare de capital, cat si protectie suplimentara prin atasarea optionala a unui pachet de clauze ce ofera protectie in caz de accidente. Aceasta inseamna ca, in cazul unui accident, clientii beneficiaza de clauzele de spitalizare, interventii chirurgicale si acoperirea riscului de invaliditate, fara ca polita de asigurare sa inceteze dupa plata indemnizatiei pentru aceste clauze.

"Polita de asigurare Tezaur Protect Plus se adreseaza atat persoanelor tinere, care doresc sa beneficieze de un venit garantat peste o perioada scurta de timp, cat si persoanelor care doresc sa asigure protectie financiara celor dragi in cazul producerii unui eveniment nefericit", explica Radu MUSTATEA, Presedinte Directorat ASTRA Asigurari.

Durata contractului, de cinci ani, reprezinta un alt avantaj al acestei asigurari de viata cu acumulare de capital. Fiecare asigurat poate opta pentru incheierea pana la maxim patru astfel de polite (cu emitere imediata), in functie de nevoile fiecarei persoane.

Asigurarea Tezaur Protect Plus poate fi accesata de orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, iar frecventa de plata (anuala, semetriala sau trimestriala) se stabileste de comun acord cu asiguratul.

Prin prime de asigurare accesibile, pornind de la 70 de lei pe trimestru, ASTRA Asigurari pune la dispozitia clientilor un produs de asigurare adaptat perioadei economice actuale.