Campania "Siguranta Casei Tale" intra de astazi in marile centre comerciale din Bucuresti si din tara

De la inceputul acestei saptamani, au fost distribuite peste 2 milioane de exemplare din brosura informativa gratuita "Siguranta Casei Tale", in cadrul celei mai ample campanii de informare si educare a populatiei cu privire la asigurarea locuintelor. Le-ati putut gasi in marile intersectii din Bucuresti si din cele mai importante orase ale tarii, in statiile de metrou, precum si in sediile institutiilor publice deconcentrate ale Prefecturii Bucuresti. De astazi, le veti putea gasi si in marile centre comerciale din intreaga tara!

Brosura contine informatii referitoare la rolul asigurarilor de locuinta, la diferentele dintre asigurarea obligatorie si cea facultativa, precum si cu privire la modalitatea de obtinere a despagubirilor.

Campania "Siguranta Casei tale" este realizata in parteneriat de catre APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor, cu sprijinul Radio EUROPA FM. Campania beneficiaza de sustinerea tuturor companiilor importante de asigurari si brokeraj care opereaza in domeniu: ASTRA Asigurari, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG, EUROINS, BCR Asigurari, GENERALI, PIRAEUS Broker, CITY Insurance, SAFETY Broker, OTTO Broker, ARDAF si CREDIT EUROPE Asigurari.

Mesajul campaniei este promovat, in acelasi timp, prin spoturi, stiri si interviuri difuzate de Radio EUROPA FM si TVR Info, prin materiale de interes public preluate de Romania Libera, de Wall-street.ro, 9am.ro si asigurarealocuintelor.ro.

Va invitam sa urmariti derularea campaniei in publicatiile XPRIMM si la XPRIMM TV!