Constatul amiabil si sistemul Bonus-Malus | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Constatul amiabil si sistemul Bonus-Malus

bonus malus

Asigurarile auto din Romania au de eliminat in aceasta perioada numeroase obstacole pentru a merge mai departe si pentru a spera la profit: criza economica, cresterea daunalitatii, scaderea subscrierilor, tendinta de autoasigurare etc. Cu toate acestea, noutatile legislative din ultimul an au scopul de a reglementa aceasta piata si de a face mai usoara trecerea peste perioada de criza.

In acest context, cea de-a IV-a Editie a Conferintei Nationale a Asigurarilor Auto isi propune sa stabileasca ce impact a avut introducerea Constatului amiabil, de la 1 iulie 2009, si a sistemului Bonus-Malus, de la 1 ianuarie 2010. Reprezinta aceste noi reglementari primele raze de soare pentru unul dintre segmentele de asigurari cele mai lovite de noile conditii ale climatului social si economic de la noi din tara?

Vor fi prezenti la eveniment atat reprezentanti ai pietei de asigurari, cat si ai Politiei Romane, pentru a prezenta modul in care introducerea Constatului amiabil si a sistemului Bonus-Malus a modificat atitudinea soferilor in trafic si a determinat scaderea numarului de accidente si, implicit, a valorii daunelor.

Reprezentanti ai service-urilor, ai autoritatilor in domeniu si ai presei economice li se vor alatura asiguratorilor si brokerilor pentru a dezbate multe alte subiecte de actualitate care framanta piata asigurarilor auto din Romania.