DELTA Asigurari e in lichidare si cauta asigurator pentru transferul portofoliului | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

DELTA Asigurari e in lichidare si cauta asigurator pentru transferul portofoliului

Sigla Delta

DELTA Asigurari, companie de asigurari specializata pe segmentul life, se afla in proces de lichidare voluntara, toate actele necesare fiind depuse luna trecuta la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. "Decizia a fost luata de actionarii societatii, PETROMSERVICE si MKB Romexterra Bank, iar in prezent acestia negociaza vanzarea portofoliului companiei catre alti asiguratori din piata", a declarat Maria PASA, Directorul General al DELTA Asigurari.

De asemenea, Maria PASA intentioneaza sa isi continue cariera in domeniul asigurarilor, momentan fiind in negocieri cu o alta companie din piata.

Potrivit Directorului General al societatii, s-au facut deja demersuri de informare a clientilor DELTA Asigurari cu privire la lichidare, acestia fiind asigurati de plasamentele lor.

In ceea ce priveste scaderea masiva a afacerilor companiei inregistrata anul trecut, Maria PASA a precizat ca aceasta a fost cauzata de pierderea unui numar important de contracte de grup. De asemenea, rezultatul financiar negativ obtinut de companie in 2008, de 4 mil. lei, dupa ani la rand in care asiguratorul a iesit pe profit, este efectul proiectelor de extindere derulate, si anume investitia in trei agentii noi.

DELTA Asigurari si-a inceput activitatea pe piata locala de asigurari de viata in anul 2003, actionarii societatii fiind PETROMSERVICE, cu aproape 65% din actiuni, si MKB Romexterra Bank, care detine un pachet de 35%.