GENERALI Asigurari vinde CASCO si RCA la pachet, la un pret accesibil

Sigla Generali

GENERALI Asigurari a lansat AutoComplet, un pachet accesibil constand intr-o polita CASCO si una RCA, care prezinta mute avantaje pentru clienti din punct de vedere al pretului si al clauzelor suplimentare, potrivit companiei. Astfel, pachetul contine optiunea pentru CASCO fara fransiza, extinderea teritoriala in afara Romaniei la asigurarea CASCO si servicii gratuite de asistenta rutiera. Prin achizitionarea pachetului, clientii beneficiaza de reduceri de pana la 25% fata de cumpararea separata a celor doua polite, CASCO si RCA.

"Pachetul AutoComplet ii vizeaza pe cei care au cu adevarat grija de masina lor si vor sa incredinteze protectia totala a acesteia unei companii de asigurari recunoscuta pentru serviciile de calitate oferite. Produsul a venit ca un raspuns firesc la situatia actuala a pietei, cand din ce in ce mai multi soferi renunta la polita CASCO", a declarat Adrian MARIN, Director General Adjunct, GENERALI Asigurari.

Spre exemplu, un sofer cu varsta de 30 de ani, cu vechime in conducere de peste 4 ani si care are si un copil minor va plati, pentru un autoturism cu motor de 1,4 litri, o prima anuala de 1.805 lei pentru asigurarea AutoComplet, fata de 2.407 lei, cat ar plati in cazul in care achizitioneaza politele separat.