Porsche Asigurari lanseaza politele de asigurare Casco | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Porsche Asigurari lanseaza politele de asigurare Casco

porsche bank asigurari casco

Porsche Finance Group extinde oferta Porsche Asigurări, prin introducerea poliţelelor de asigurare CASCO pentru autovehiculele noi achiziţionate prin creditul oferit de Porsche Bank sau prin plata intregrală (CASH).

Porsche Asigurări, compania lansată de Porsche Finance Group în urmă cu un an, îşi diversifică gama de produse odată cu lansarea poliţei de asigurare CASCO pentru CASH & CREDIT, se arata intr-un comunicat al companiei.

Noul produs a fost creat pentru a completa gama de soluţii şi servicii financiare oferite de Porsche Finance Group, în concordanţă cu nevoile clienţilor care optează pentru mărcile holdingului.

„Noua poliţă de asigurare CASCO pentru CASH & CREDIT a fost concepută pentru a veni în completarea soluţiilor financiare oferite de Porsche Finance Group,” a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group. „Astfel, persoanele care doresc să achiziţioneze autoturisme aparţinând mărcilor holdingului Porsche prin credit sau cash au acum posibilitatea de a încheia poliţa de asigurare direct în showroom, beneficiind de avantajele conceptului nostru one-stop-shop” a explicat Kurt Leitner.

Poliţa CASCO încheiată prin Porsche Asigurări este valabilă în întreaga Europă, iar titularul nu este nevoit să plătească prime suplimentare atunci când călătoreşte în alte ţări, indiferent de compania care oferă asigurarea RCA. Suma maximă asigurată este de 150.000 EUR, pentru care Porsche Asigurări oferă produsul standard.

Clienţii care optează pentru poliţa de asigurare CASCO oferită de Porsche Asigurări beneficiază de asistenţa rutieră non-stop şi decontarea direct către service-urile auto ale Grupului Porsche a contravalorii reparaţiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment. Astfel, clienţii pot apela non-stop numărul de telefon disponibil la Porsche Asigurări pentru a anunţa un eveniment rutier, a primi informaţiile necesare sau a organiza transportul vehiculului şi al pasagerilor de la locul evenimentului.

Porsche Asigurări oferă asigurare CASCO pentru o gamă variată de riscuri, inclusiv riscuri speciale cum ar fi avariile la instalaţia electrică provocate de muşcăturile de animale, avariile cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc. Un aspect foarte important pentru clienţi este faptul că nu trebuie să meargă la sediul asiguratorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizează la sediul dealer-ului auto. Compania se bazează pe o reţea de inspectori de daune independenţi, care acoperă întreg teritoriul ţării şi care sunt pregătiţi să răspundă eficient tuturor solicitărilor.

În cazul poliţelor CASH, tariful este determinat în funcţie de oraşul în care asiguratul are domiciliul/sediul social, vârsta asiguratului, făcându-se de asemenea o diferenţiere de tarif între persoanele fizice şi juridice. Toate criteriile luate în considerare pentru stabilirea tarifului îi conferă clientului siguranţa unui produs adaptat la nevoile şi profilul său.

Porsche Asigurări, companie lansată în octombrie 2008, a încheiat până în septembrie 2009 3.481 poliţe de asigurare. În doar un an de activitate pe piaţa românească şi oferind pentru început un singur produs – asigurarea full-CASCO pentru maşinile noi achiziţionate prin contracte de leasing – Porsche Asigurări a atins deja o cota de 5% din portofoliul de contracte de asigurare încheiate de grup. Porsche Finance Group este singura companie de servicii financiare complete, integrate, de pe piaţa auto din România.

Porsche Finance Group

Porsche Finance Group se ocupă cu finanţarea autoturismelor aparţinând mărcilor holdingului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley şi Porsche. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one stop shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii. Porsche Bank România – prima bancă auto specializată de pe piaţa românească – oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu asigurări CASCO şi RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurare CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi achiziţionate în leasing, sau credit bancar prin companiile grupului, Porsche Leasing, Porsche Bank şi Porsche Mobility, sau prin plata integrală.