Problemele tehnice ale pietei asigurarilor auto, in dezbatere | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Problemele tehnice ale pietei asigurarilor auto, in dezbatere

conferinta asigurari

Peste 100 de lideri si specialisti din piata de asigurari auto si din domenii conexe iau parte astazi la primul seminar tehnic din domeniu, care are ca scop solutionarea unora dintre problemele cu care se confrunta in prezent piata de profil. Dezbaterile vizeaza in principal asigurarea transparentei procedurilor de reparare a autovehiculelor si alcatuirea unui glosar unitar la nivelul acestui segment.

La intalnire participa cadre didactice de la catedra de automobile din structura Universitatii din Pitesti, experti tehnici judiciari, reprezentanti ai RAR - OCS (Registrul Auto Roman - Organismul de Certificare Sisteme de Management) si IGPR - Inspectoratul General al Politiei Romane. De asemenea, vor fi reprezentate la eveniment Ministerul Mediului, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, precum si societatile de service si de dezmembrari.

Seminarul este organizat de ANSDAR - Asociatia Nationala a Societatilor de Dezmembrari Auto si Reciclare, in parteneriat cu Media XPRIMM, si are loc la Sala Regina Maria a Hotelului HILTON.