Uniqa Asigurari are un nou presedinte al Directoratului companiei

Sigla Uniqa

Uniqa Asigurări anunţă confirmarea de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a lui Oliviu Gabriel Stoica în poziţia de Preşedinte al Directoratului companiei, ca urmare a numirii sale de către Consiliul de Supraveghere al Uniqa Asigurări, informează un comunicat de presă al companiei.
"Principalele obiective ale conducerii companiei pentru următorii ani sunt creşterea afacerilor şi a profitului. Situaţia pieţei de asigurări din România rămâne dificilă, chiar dacă ieşirea din criză a început deja. Vom continua să investim în dezvoltarea echipei noastre, deoarece oamenii care formează această echipă sunt ambasadorii valorilor Uniqa - flexibilitate, unitate, calitate, respect, decenţă - pe care le pun în aplicare zi de zi în relaţia cu clienţii", a afirmat Oliviu Stoica.
De asemenea, în ceea ce priveşte Uniqa Asigurări de viaţă, companie lansată de grupul Uniqa pe piaţa românească în aprilie 2010, Consiliul de Supraveghere a numit un nou membru în Directorat, Florin Golovatic, confirmat recent de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.